Latest

11 November 2013

Watak Utama Playboy Itu Suami Aku

Sejujurnya, SukaGelak tak baca lagi novel Playboy Itu Suami Aku ni. Memandangkan cerita ni akan mula bersiaran harini, menggantikan cerita Love You Mr. Arrogant, SukaGelak nak buat review sikit pasal hero ngan heroin dia.

HEROIN:
Nama : Nur Risteena Munim
Tarikh lahir : 19 November 1989
Asal : Pulau Pinang
Kerjaya : Modelling, Pelakon

HERO:
Nama : Abdul Fattah Mohd Amin
Umur : 23 tahun
Asal : Setiawangsa, Kuala Lumpur
Kerjaya : Hero remaja 2011/2012

Best ke dorang ni berlakon? Macam baru sangat je kan.
Ops... Kalau nak komen lebih-lebih, kene tengok dulu cerita ni. Yang dah baca novel cakap cerita ni memang best, tapi kalau jalan cerita best, pelakon tak pandai berlakon pun tak best jugakkan.
Sama-sama kita saksikan :)

Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

(Sumber gambar : google.com)

2 comments:

YaNg AyEsHa said...

setakat ni lakonan risteena boleh tahan..yg fattah ni x pernah nmpk die berlakon lagi..

julia jamaludin said...

@YaNg AyEsHa kaku la die berlakon.