Latest

26 March 2014

Blog Template Demam Ek?

Alkisahnya, harini nak kemas sikit bloglist yang panjang lebar macam kat bawah ni. Nak masukkan code scroll down je pun. Panjang sangat macam ni tak cantik pula dipandangan mata.
Tak alih-alih, keluar pulak error macam dalam gambar kat bawah ni.
Postpone dululah nak mengemas blog. Tunggu dia dah baik dari demam baru buat balik.
Oh, ye. Ramai jugak yang mengeluh pasal blog demam ni. Dan kebetulan pulak, otai blog, bro Hasrul Hassan ade bagi tips cara nak betulkan balik. Jadi, terpulanglah dekat korang nak ikut cara yang beliau ajar ataupun tunggu die demam blog ni kebah sendiri.


Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ha ah demam julia tadi abang hasrul hassan ada update...

julia jamaludin said...

tu la pasal..tangguh dulu edit-mengedit :)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...

mselim3 ada kena gak semalam... tapi bila refresh byk kali ok pulak..

mselim3

julia jamaludin said...

Wa'alaikumusalam.

Lepas publish entri ni terus ok. Hehehehe :)

Liniey Nor said...

Assalamualaikum.

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)