Segmen ini telah tamat
---------------------------------------------------------------------
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua rakan-rakan blog.
Harini SukaGelak nak melancarkan 1 segmen bersempena dengan pageviews blog ni yang dah nak menghampiri angka 100 000.
Woahhh.. Tak sangka betul. Setelah 3 tahun, akhirnya blog yang suam-suam kuku ni cecah jugak angka 100 000. Alhamdulillah. 

Sebagai menghargai jasa baik kawan-kawan yang selalu datang menyinggah kat sini, SukaGelak nak bagi topup dekat korang. Eh, takkan nak bagi je kan. Join segmen dulu ye. Syarat simple-simple je. Meh join meh.
Syarat-syarat :
1/ Buat entri dengan tajuk " Pre 100k PV Topup Giveaway "
2/ Tampalkan banner segmen dan link kan ke entri ni.
3/ Follow blog SukaGelak.
4/ Dah siap, publish dan tinggalkan link blog korang dekat entri ni ye.

Pemilihan pemenang :
1/ 5 orang pemenang akan dipilih.
2/ Pemilihan akan dibuat melalui random.org

Hadiah :
Topup bernilai RM5.00 setiap seorang. ( Maxis, Celcom, Digi )

Bonus :
Kalau anda berjaya 'print screen' angka 100 000 semasa mengunjungi blog ini, ada hadiah misteri yang menanti. Jeng jeng jeng.....

Segmen ni akan berlangsung sehingga jumlah pageviews melebihi 100 000 atau sehingga SukaGelak umumkan kelak. Sebarang pindaan akan di beritahu dari semasa ke semasa.

Ha ape tunggu lagi?? Cepat-cepat buat entri.
Terima kasih sudi join :)
Wassalam.

Senarai peserta ( Akan di kemaskini dari semasa ke semasa )
--------------------------------------------------------
PENGUMUMAN

Tarikh segmen ini akan tamat pada 01/05/2014