Latest

1 May 2014

Segmen Tamat

Alhamdulillah, akhirnya tamat juga segmen yang sukagelak anjurkan. Walaupun kurang sambutan, tapi SukaGelak hargai sangat-sangat rakan-rakan blog yang sudi memeriahkan segmen yang tak seberapa ni.
Memandangkan SukaGelak sekarang dalam mood bercuti, pemenang segmen ni akan diumumkan pada 5 Mei 2014, bersamaan dengan hari SukaGelak kembali ke ofis. Hehe.. Jangan jeles. Sukagelak cuti lama tau.

Mana yang dah join tu, jangan lupe blogwalk semua perserta ye. semoga dapat menambah kenalan di alam maya ni. Senarai peserta kat SINI

Sampai berjumpa lagi.
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

2 comments:

Fiza Rahman said...

Alaaaaa...dah terlepas.

Amer Amirah said...

harap harap menang ^_^