Assalamualaikum semua, selamat pagi.

Harini nak share sikit dengan korang pasal CPUV Nuffnang. Cube korang tengok gambar kat bawah ni.
Encik Nuffnang
Okeh, seriously tak pernah dapat 4 kempen berturut-turut macam ni. Selalunya nak dapat sebulan sekali pun susah. Kali ni macam senang pula melekat. 

Mungkin sebab SukaGelak baru update blog profile dengan letak survey 2.0 kot. Ada terbaca jugak tips yang blogger-blogger lain share. Antara tips diorang :
1/ Update profile
2/ Update blog poll / survey
3/ Hantar tiket ( yang ni SukaGelak dah lama tak buat )

Korang pun boleh cuba jugak. Mana tau melekat pula nanti. Jangan lupa share sikit dengan SukaGelak yek (^.^)v

Apa-apa pun terima kasih dekat pengunjung blog SukaGelak yang tak jemu bertandang :)
Terima kasih sudi baca. 
Salam ukhwah.
Wassalam.