Latest

24 June 2014

Blogspot demam eh?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Ntah kenapalah harini SukaGelak rasa mengantuk sesangat. Rasanya tak makan nasik lemak pun harini, apetah lagi makan ubat selsema. Mata macam dah kena gam. Adoi... Tolong tolong..

Nak berblogwalk pulak dashboard ntah macam ape ntah. SukaGelak confirm korang pun sama jugakkan. Tak dapat nak klik 'view more'.
Blog dashboard
Layankan jela. Harap-harap tak berpanjanganlah masalah ni. Tak puas hati tak dapat baca blog kawan-kawan yang lain. Baca yang kat bloglist je. Huhuhu.. 

Terima kasih sudi baca.
Wassalam :)

11 comments:

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Samalah. Sejak minggu lepas lagi macamni...huhuhu.

RaraFrhna. said...

Ha'ah, sama lah kita. Tak dapat nak klik "view more" tu. Kenp entah :)

nor nazliana said...

kan kan ingat kan demam tu ana sorang ja yg bermasalah rupenya ramai lg yg mcm tue..huhuu..kita ni pulun la godek kot salah setting..adeh..mata pun mengntuk gak ni mcm di gam2 ja..huhuu

Nuriesya Nadia said...

Betul betul , apa yang tak kena tah dengan dashboard. Dari semalam. T_T.

julia jamaludin said...

minggu lepas ye..semalam baru perasan :(

julia jamaludin said...

memang sakitlah blogspot ni..huhu

julia jamaludin said...

dapat tido jap mesti best kan..hehe :)

julia jamaludin said...

T.T jugak lah

Mime MF said...

samalah...jadi mcm ni jugak..adeiii -_-

nor_farihan said...

betul tu akak...samalah kita akak...dari semalam cam ni...harap2 cepat sembuh huhu...

Eda Johari said...

jyeah sekarang da ok. Ingtkn eda je kena benda alah ni. hahah