Latest

2 July 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My


Assalamualaikum korang, harap semuanya sihat sejahtera harini.

Ceria je intro tu kan. Hehe. Haruslah ceria. Walaupun puasa. Lebih-lebih lagi bila nak join segmen dari Nile.Com.My ni. SukaGelak pernah cuba beli sekali dekat website Nile.Com.My ni. Servis diorang sangat bagus. Cepat, mudah dan harga pun sangat berpatutan.

Okeh, berbalik pada topik sebenar segmen ni. Kalau SukaGelak dapat RM300 dari Nile.Com.My, SukaGelak teringin sangat nak beli barang-barang gym yang ade dalam website Nile.Com.My. Lepas baca entri blogger cantik lagi manis, Fatin Liyana kat SINI, memang rasa nak shopping tu membuak-buak.

Eh, eh, kenapa nak beli barang gym pula? Bukan ke tajuk segmen ni pasal duit raya. Hohoho. Korang waktu raya nanti agak-agaknya boleh kawal nafsu tak? Kalau dah terhidang lemang, ketupat, kuih raya, lauk-pauk semua depan mata, takkan nak tengok je kan. Mesti tergugat juga. Mesti makan banyak jugakkan? Kan? Kan? Lepas tu baru rasa macam, "Alamak, banyaknya aku makan harini" Ha.... Taim ni la bergunanya barang-barang gym tu. Malam-malam boleh exercise. Keluar peluh. Barulah boleh maintain comel. Ihiks :)

Kalau korang nak tau barang apa lagi yang Nile.Com.My ni jual, boleh klik je dekat banner kat atas ni yeh. Dah singgah confirm tergoda, dah tergoda confirm terbeli (^.^)v

Terima kasih sudi singgah.
Wassalam.

15 comments:

Montana said...

selamat bersagmen

Mia Liana said...

semoga berjaya ya...

p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

Yan Ty said...

Good Luck!

Shiro Usagi said...

selamat bersegmen :3

singgah dari blog mialiana :D

Mimi Azirah said...

good luck

Scha Nazri said...

Waaahh, good luckkk!

Montana said...

Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

Nurul Faiz said...

good luck ya...
Cikgu Faiz datang dari segmen mialiana :)

sHaRiNa eLyaNa said...

gud luck kak juli..ctk felixia kan..

singgah dr segmen kak mia :)

Maria Firdz said...

Semoga berjaya..

Maria Firdz said...

Salam ziarah dari blog kak mialiana...
Selamat menunaikan ibadah puasa buat anda sekeluarga... Moga diberkati Allah selalu... (^_^)

ika zulkefli said...

salam, gud luck.. singgah dari segmen blog kak mia.:)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...

datang daripada segmen kak mia... datang visit tgk kekawan bloglist..

mselim3

Rafina Mimi Abdullah said...

gud luck :)

FaraFirhana said...

Assalam..

Saya singgah dari blog Kak Mia. Salam ukhwah fillah ;)