Latest

13 March 2015

Menang Google Lottery..Yeayyy

klik gambar untuk lebih jelas
klik gambar untuk lebih jelas
Assalamualaikum semua pembaca blog SukaGelak. 
Harini SukaGelak nak kongsi sikit pasal email yang SukaGelak dapat ni.
Kemain seronok lagi bila dapat email ni. Rase macam nak beli rumah banglo sebijik dekat KL ni. Tapi kalau tengok daripada jumlah yang tertera tu ada banyak lagi balance. Haha

Okeh, korang jangan nak menganga sangat ye kalau dapat email yang macam ni. Email ni sama sekali FAKE dan SCAM.
Tolonglah jangan percaya bulat-bulat. Kalau nak percaya pun percaya petak-petak. Haha.. Kemain rajin lagi orang ni menipu. SukaGelak dah merayau dekat google.com. Diorang tak pernah buat mende ni. So korang jangan gata-gatal nak email balik detail yang diorang minta tu ye.

Takkanlah diorang ni baik hati sangat nak bagi korang duit selambak macam tu kan. Mesti akan ada sesuatu yang diorang akan mintak. Taktik terbaru ni. Peringatan juga untuk diri sendiri.

Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

9 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

best ek kalau betul dpat..huh..shopping la..hahaha

izzeyda said...

macam nih pun ada ke? macam2 sekarang kan..

Julia Jamaludin said...

kalau dapat betul2 memang la best :)

Julia Jamaludin said...

rezeki tak halal namanya ni

Tihara said...

kekadang ada orang percaya taw
jangan lah kita terpedaya..
nauzubillah

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, hehehe kayooo kena scam je. bertabahlah ye.. hehehhe

Julia Jamaludin said...

peringatan untuk diri sendiri juga :)

Julia Jamaludin said...

Walaikumsalam, hehe..kalo macam ni memang kayo sangat :)

h- Zinnirah said...

saya pun dpt. hadohaiii.. tnb lah. kfc lah. kdg2 rasa mcm nak percya je tp kalau dah masuk peti spam tu mmg SamPAh la kan