Assalamualaikum.

Nak share dengan korang ni. Haritu ade join GA dari syira lokman, Alhamdulillah menang pulak tu. Korang nak tau ke apa hadiah yang sukagelak dapat? meh usha meh.
Hah, hadiah sampai hari rabu, hari khamis terus pakai. nampak gelojoh sangat kan. cantik sangat tudung yang sukagelak dapat ni. hati meronta-ronta nak pakai.

Terima kasih dekat syira lokman sebab buat segmen ni. dan terima kasih jugak dekat Mrs Puex yang sudi jadi penaja hadiah segmen ni. Baik sangat die sebab bagi sukagelak choice hadiah.weee.. terima kasih banyak-banyak. korang pun jemputlah terjah blog beliau ye.

terima kasih sudi baca.
wassalam.