Latest

18 June 2015

Raya Giveaway by Sally Samsaiman

Syarat-syaratnya:

1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Raya Giveaway by Sally Samsaiman"
2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini.
3. Follow Blog

4. Follow Instagram 
5. Like Fanpage

6. Publish entry dan tinggalkan link entry di dalam kotak komen.
Mudah je kan...?

Antara hadiah-hadiahnya:

Duit Raya RM 20 - 7x Pemenang
Kad Raya Doodle (Handmade) -  5x Pemenang
Kad Raya Sally - 15x Pemenang

 (Hadiah akan di'update' selalu jika ada penambahan)

Mula : 19 Jun 2015 | Tamat : 3 Julai 2015 (11.59pm)

Terima kasih & Salam Ramadhan Al-mubarak kepada semua!

p/s : Kalau ada antara korang yg takde IG @ Facebook ke, masih boleh join...tapi kalau takde blog tak boleh la ye..hihihi

8 comments:

Kakak Tiri Cinderella said...

Blogwalking pagi :) All da best !

http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html

aRz MoHa said...

Semoga berjaya

Cik Mimie said...

Singgah dari GA yang sama.. all the best ye :)

http://norshamimi.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html

sayaiday mohd nor said...

All the best :)

Jemput join contest di blog sayaiday pulak, berpeluang untuk menang hadiah :

Tempat Pertama : Gopro 4
Tempat Kedua : Duit Raya Cash RM150
Tempat Ketiga : Duit Raya Cash RM100
3 x Duit Raya Cash RM50

Boleh check link ni : http://sayaiday.blogspot.com/2015/06/blogger-contest-riang-ria-raya-gopro-4.html

Ar Eirza Japar said...

good luck...jemput join giveaway saya juga ya:-

http://eirza.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-erza_24.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgh cn good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Siti Rohaida Yusof said...

Salam singgah dari GA Sally
http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
all the best!!

Ms. Kejupenyet said...

Good luck..

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html