Latest

29 October 2015

Barisan Pelakon Tuan Anas Mikael


Barisan pelakon Tuan Anas Mikael

Aaron Aziz - Tuan Anas Mikael
Zara Zya - Ayu Maisarah
Wan Sharmila - Miss Mikayla Haji Ebrahim / Kay
Raja Ilya - Safra Ariana
Normah Damanhuri - Tun Amina
Shah Rezza - Pak Hamid
Roy Azman - Dato Azhar
Fazlina Ahmad Daud - Cik Su
Dato Jalaludin Hassan - Tun Akhiruddin
Ziela Jalil - Puan Sri Tengku Anansa
Sarah Anne -
Emmelia - Melinna

Drama ni akan ditayangkan pada 9 November 2015 dekat Astro. Tak sabar pulak nak tengok scene-scene romantik Tuan Anas mikael dengan Cik Ayu Maisarah. Baca novel pun sambil fefeeling dorang berlakon. Alahai sweetnya.

Meh baca sinopsis novel dulu meh --> http://juliajamaludin.blogspot.my/2015/10/novel-review-sinopsis-tuan-anas-mikael.html

7 comments:

Masita Eyta said...

Hurm..mcam besh je lg pon saya suke lakonan zara zya ni

Roziah Muhammad Nor said...

suka tengok zara zya berlakon. hihihhi

Mia Liana said...

wahhh... macam menarik je ni

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #19 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-url-blog-19.html

Nurzakiah Hanum said...

wow :)

Fiefi Ira said...

salam kenal =)
Fiefi follow sini #1616..

macam best je citer ni..dahla suka hero n heroin tu =)

Sally Samsaiman said...

Seronok gilaaaaa! Hihihi…syok je baca..tapi xtau la follow ke tak nnt neh

Busyra Bt Takiyudin said...

suka tengok zara zya berlakon. best...