Syarat penyertaan

1/ Wajib ada blog. (Kalau takde blog takdelah entri latest korang kan)
2/ Wajib follow blog ini.
3/ Buat 1 entri bertajuk "Segmen - SukaGelak nak link entri terbaru korang"
4/ Copy paste banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish.
6/ Tinggalkan link entri segmen ini dan link entri terbaru korang dekat ruangan komen. Tak kisahlah entri terbaru tu sebulan lepas ke, setahun lepas punya ke. Hehe..
7/ On 15/10/2015 SukaGelak akan keluarkan list peserta, so boleh kita jalan-jalan ke blog peserta lain.

Segmen ni akan berlangsung selama seminggu. 
Bermula harini 07/10/2015 sehingga 14/10/2015 jam 11.59 malam.

Tujuan segmen ni diadakan:
 tuan tanah ketagih nak blogwalking, tapi bila klik je http://xxxxxxxxxxxx.blogspot.com tak dapat nak masuk pula, kena block. tapi kalau link tu pergi dekat entri, boleh pula buka. kecelaruan identiti agaknya.

Harap-harap ramai yang dapat join segmen ni :)
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.