Latest

25 September 2016

Giveaway by BusyraTakiyudin

Assalamualaikum korang.

Jom join segmen dari sis Busyra Takiyudin ni. Senang sangat syarat dan peraturan dia. Petik jari pun boleh siapkan.

Sis ni cuma tanya pendapat pasal blog dia. Dan ni ulasan dari saya :
Blog sis ni sangat simple. 
Loading blog pun tak lambat. 
Mata pun sedap nak membaca.
Senang nak cari artikel yang dulu-dulu.
Okeh, jujur saya jeles dengan blog sis.
Good job sis :)

Kalau korang pun nak try tinggalkan pendapat korang, boleh klik je banner segmen kat atas tu ye.
Selamat bersegmen untuk korang :)
Wassalam.

2 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

tahniah awk menang untuk GA sy. sila bagi detail ye

http://www.busyratakiyudin.com/2016/10/pemenang-giveaway-by-busyratakiyudin.html

sya mimie said...

Comment yang sangat simple. ☺