Latest

7 January 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 3

Hai korang, okey, cabaran harini GAMBAR DENGAN KAWAN.

Hah, kalau saya masukkan semua gambar dengan kawan mau panjang berjela entri saya harini. Meh tengok 1, 1 meh... Mohon jangan jemu :)


Okeh, kita mula dengan gambar pertama ni. ni gambar masa raya tahun biler ntah. ni geng kawan sekerja masa dekat jusco permas jaya shopping centre. hah kenape gedik sangat nak letak shopping centre dekat belakang tu kan. hehe sebabnya nak membezakan yang kitorang ni jaga tenant. tak jaga barang-barang yang dekat dalam jusco tu.

Best sangat team kerja masa ni. walaupun kerja stress giler, tapi suasana kerja tetap ceria. kalau korang nak tau, yang berdiri dukung anak tu lah bos kitorang. kalau die marah, seorang pun tak nak duduk dalam office. semua buat-buat sibuk meronda.

Gambar yang kedua ni pulak kawan-kawan seperjuangan dekat office masa kerja di Kuala Lumpur. nampak comel je semua pakai blazer sedondon kan. team koir ni. masa ni ade show dekat subang kot. tak ingat pula.

P/s: masa ni tengah mengandung 5 bulan kot. hakhak
Gambar ketiga ni pulak paling special. sebabnya melambak-lambak gambar dengan 2 orang makcik nih. hikhikhik. anyway ni lah bestfriend saya.

Diorang ni baik sangat tau. rasa bersyukur sangat-sangat sebab dapat kawan dengan diorang ni. kawan susah senang nih.

Psst...yang pakai baju hijau tu masih single.. sapa nak doublekan die kene interview dulu dengan kawan die yang lagi dua orang ni yeh... haha lariiiiiii.....
Last but not least ni lah kawan baru saya. baru setahun kawan dengan diorang ni. diorang ni jelah yang saya hadap hari-hari dan tahun-tahun akan datang.

Kawan baru sejak berpindah kerja dekat kota tinggi ni. banyak sangat ilmu yang kakak pakai spek tu ajar. tak tau nak ucapkam terima kasih cemane dekat die. hehehe...

Sebenarnya ada ramai lagi kawan saya. kawan masa sekolah, kawan masa kerja dekat arisun simpang renggam. tapi bila cari gambar dalam phone ni tak jumpa lah pulak. sadis betul.

Okeylah korang. jumpa di cabaran hari ke empat pulak yek.
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.







5 comments:

Ana Suhana said...

Seronok kan ada ramai kawan. Semoga ukhwah yg terbina itu kekal selamanya. InsyaAllah.

Nurul Syahirah said...

jemput join contest ye ^^

http://www.syahirahvaliant.com/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

Noor Najwa said...

http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-3.html?m=1

adianiez AIDA said...

hadoi.
tiap hari kot aida bergambo dgn kawan2 seopis.
pantang ada scene, sure bergambo :)

Edrina Zulkafli said...

bestnya tengok orang ada kengkawan tempat kerja. wondering, cemana lah kawan-kawan fina nanti...heh


*drop by from: http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-3-gambar-dengan-kawan.html