Latest

5 February 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 22

Day 22 - Bila start berblog?

Assalamualaikum semua,

Okeh, korang boleh tau bila saya start berblog dengan klik dekat ruangan archive sebelah kiri ni ha. nampak tak? tahun 2011 lagi dah start berblog.

Sebelum tu, saya ni saja je suka-suka buat blog ni. tapi lama-lama jatuh cinta pula. tapi belum sampai tahap nak buat fulltime lagi lah. jauh lagi sasaran saya untuk buat fulltime. lagipun ada komitmen yang perlu saya tanggung. InsyaAllah kalau dah sampai masanya nanti teringin juga nak jadi macam Bro framestone dengan otai blog bro Hasrul Hasssan. jeles betul tengok diorang duduk rumah sambil berblog. huhu. boleh dijadikan visi dan misi nih. haha..
Okeh, day 22 ni simple je ye korang :)
Wassalam

1 comment:

Mar Mansor said...

lama dah dia berblog