Latest

7 April 2017

JDT Blogger Uyul Rosli dan Mar Mansor

Assalamualaikum semua, sihat ke harini? Harap korang senua sihatlah hendaknya ye.

Harini saya nak membebel pasal kawan baru saya ni. Kawan baru geng JDT Blogger la. Harap korang semua bertabahlah membaca bebelan saya ni yek. Hehe

Image may contain: 2 people, people smiling, close-up
Tengok gambar dekat atas tu. Comel tak adik manis yang dekat sebelah saya tu? Mestilah comel. Giler tak comel. Saya yang berdiri dekat sebelah pun terus rasa betapa kerdilnya diri ini. Haha.

Kalau korang nak tau, inilah blogger uyulrosli.com. Korang dah terjah blog dia belum? Kalau belum silalah terjah sekarang. Bukan terjah je, follow dan tinggalkan jejak sekali tau. Nanti uyul datang terjah korang balik. Kalau tak percaya silalah buat.

Selain berblog, Uyul ni pun photographer tau. Kalau korang rasa tak tau mana nak cari photographer untuk majlis korang nanti, boleh hello-hello je dekat Uyul ni. Servis terbaik dia akan bagi.

Facebook www.facebook.com/uyulrosli
Facebook Page https://www.facebook.com/ByUyulRosli
Instagram www.instagram.com/uyulrosli

Image may contain: 2 people, close-up and outdoor
Yang atas ni juga dari team JDT Blogger, Mar nama dia. Pemilik blog jnjikita.blogspot.com. Saya dengan Mar ni sebaya. First time jumpa masa photoshoot haritu. Dekat Gunung Lambak. Peramah orangnya. Manis dan lembut je. Hiks..

Mar ni pula dia ada buat bisnes karipap frozen. Hari-hari dok publish karipap dia dekat Facebook. Tergugat iman saya. Nak oder dah lah jauh. Mampu tengok ajelah. Korang yang dekat dengan area Mar boleh kontek Mar ye kalau nak oder karipap.

Facebook https://www.facebook.com/mar.mansor.3
Facebook Page https://www.facebook.com/Janji-Kita-1440941382796528/
Instagram http://instagram.com/janji_kita

Korang jangan lupa terjah dan follow kawan-kawan baru saya ni ye. Sama-sama kita menambah kenalan di alam maya ini.

Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

6 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

ok..ok..dah kenal diorang dah..heheh

~ Kisahsidairy~

Nurzakiah Hanum said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaa

Nurfaezah Abdullah said...

Mcm twin dengan blogger Uyul eheh serius! Konpius jap mana satu blogger ju mana satu blogger uyul eheh.

julia jamaludin said...

Hahahaha...twin ea

Mas Zull said...

assalamualaikum ju...wah !! comel2 jer semuanya kn...salam kenal dr mama yer...kihkihkih...:)
** Mama Maszull

Mar Mansor said...

Thank juju. Seronok dapat berkawan dengan juju