Latest

12 September 2019

Peluang Tambah Pendapatan dengan Amore Double Chip Cookies

Hai semua pembaca blog Juju,

Harini Juju nak review satu produk makanan yang memang kita sebagai rakyat Malaysia ni suka sangat-sangat. Hehe, Juju nak review biskut je. Tapi ada kelainan sikit dengan biskut ni. Ha kalau korang nak tau apa yang lainnya korang kenalah baca sampai habis.

Amore Double Chip Cookies
Amore Double Chip Cookies
Okeh, first sekali Juju nak bagitau yang produk ini adalah keluaran bumiputera tempatan. JUju sendiri dah cuba dah biskut ni. Duk berebut dengan dak Firash. Memasing nak makan lebih.. Ihiks. Rangup betul.
Rindu pada gigitan pertama
Rasa dia bukan macam yang femes tu tau. Jauh sekali macam yang banyak jual dekat kedai tu. Yang plastik dia warna kunig jugak tu. Ha rasa dia lain sikit. Lain yang sedap tau. So kalau korang nak tau rasa dia cemane, korang boleh dapatkan detail dia dekat akhir entri ini nanti.
Firash suka sangat makan Amore Cookies
Pada Juju, gabungan kacang dan coklat dia memang sangat padu. Haritu lepas makan Juju lupa nak ikat dan masukkan dalam bekas. And guest what? Dia tak lemau wey. Fuh, sambung lagi krup krap depan tv.

So, kalau korang jadi jadi ejen, boleh pilih pakej-pakej yang ada dekat bawah ni ya.

Super Dropship
Modal permulaan untuk menjadi super dropship amore

Modal = RM 120.00/10 pek
1.  Anda akan dapat 8 pek Amore Cookies dan percuma 2 pek percubaan
2.  Pos percuma Semenanjung Malaysia
3.  Reward Top Dropship
4.  Offer pengedar / agent
5.  Support group whatapps / contest strategi buat duit

Untung = RM 80.00
1. Anda mestilah menjual pada harga yang disarankan dan dipantau oleh HQ
2. Harga jualan 1 pek = RM20.00 ( rate discount harga jualan RM15 – 20 )
3. Harga dah termasuk charge cod jika hendak melakukan penghantaran (biasanya customer bila mintak cas cod diorang sukar untuk membeli )
4.  Kadar keuntungan 1 pek RM8.00 ( jika tiada diskaun )

Penting
·         Anda mestilah mendapatkan testimoni pelanggan, gambar serta video untuk meningkatkan jualan anda.
·         Anda usaha, anda buat, anda dapat.

Untuk agent
Modal permulaan untuk menjadi agent amore

Modal = RM480.00 / 40 pek / 2 karton
1.  Anda akan dapat 36 pek Amore Cookies dan percuma 4 pek percubaan
2.  Free postage semenanjung
3.  Reward top agent upgrade stokis
4.  Support group whatapps
5.  Dapat offer stokis negeri
6.  Group contest

Untung = RM320.00 / 40 pek / RM20.00
1. Anda mestilah menjual pada harga yang disarankan dan dipantau oleh hq
2. Harga jualan 1 pack = rm20.00 ( rate discount harga jualan rm15 – 20 )
3. Harga itu include charge cod jika hendak melakukan penghantaran (biasanya customer bila mintak cas cod diorang sukar untuk membeli )
4. Kadar keuntungan 1 pack rm8.00 ( jika tidak berlaku discount )

Penting
·         Anda mestilah mendapat testimoni pelanggan, gambar serta video untuk meningkatkan jualan anda.
·         Anda usaha, anda buat anda dapat.


Untuk maklumat lanjut, layari:

Website

Facebook

Instagram

Whatssap 
011-3770 1174



7 comments:

Anum said...

wow terbaik

Vitamin Syaza (VS) said...

Peluang yang sangat baik bagi sesiapa yang nak grab untuk generate income tambahan! 😊

AZ .Com said...

best nye.. tengok gambar pon tahu sedap. tibe2 rase minat nak buat produk biskut cokelat jugak hehe

Ain Athirah said...

Selamat menjana pendaptan!

Cik Ash said...

Sesiapa yg suka berniaga ni mesti kena ambik peluang ni

kisah si dairy said...

wah...nampaknya firash la tolong habiskan ek...hehehe

Farah Dinah Hassan said...

sedapnyaaaa macam nak try biskut ni.. packaging pun menarik dan kemas..