Rindu

Assalamualaikum dan slamat sejahtera sumeee....

Rase macam da lame x main taip-taip kat blog ni. Ade yang rindu aku ke? Mane? Mane? Tak nampak pon. Tipu jek. Huhu.. Tak kisah la kalo tak de yang rindu pon. Yang penting aku nak main taip-taip ni jugak. Tetttt...

Err.. Sebenarnye bile aku ade mase nak main taip-taip ni idea pulak tak de nak taip ape. Nak tau bile idea tu datang? Taim aku tengah lalai nak tidur. Mase tu la berazam (berangan) besok nak buat entri pasal itu, pasal ini, pasal orang tu, pasal orang ni. Penyudahnye bile nak masukkan dalam blog ni terus ilang sume. Adoiyai punn (slang johan raja lawak).

Okeh, sebenarnye aku rindu dengan life mase dok vista angkasa. Tibe-tibe boleh teringat kenangan mase naik bas rapid dengan kak sal ngan mimi nak gi Mid Valley, jalan-jalan kat Jalan TAR, jogging kat Taman Jaya, masak same-same, gossip xoxo, tukar-tukar cite Korea, gelak golek-golek mase tengok Running Man. Sumenye aku rindu. Syok bile dapat teman serumah yang sekepala.

hudduhhh

Tapi disebabkan sorang hamba Allah ni, terus aku rase bersyukur sangat-sangat pindah rumah lain. Tak payah la ek aku cite ape yang die da buat. Cuma aku nak ucap kan trime kasey bebanyak kat ko sebab da buat aku benci giler2 dengan orang2 yang seangkatan dengan kao!

Okbai!

5 Comments

UniMeOw said…
hehe same la kes kte..
waktu laen byk idea,,ble ngadap blog tros idea ilg...huhu
Wahida said…
You penaja blog ni ? http://deyawanny.blogspot.com/
Yang contest kenali blogger ?
sukagelak said…
This comment has been removed by the author.
ainur nabihah said…
Kak , saye pemenang contest kenali blogger . boleh mintak hadiah lagi tak ?