20 February 2013

Yeay.. Jom pegi kursus kawen.
Hehehe.. Suka pulak ye nak pegi kursus kawen.
Orang cakap kursus bosan.
Tapi kalau ade kene-mengena dengan pasanagn hidup, kehidupan harian, cabaran-cabaran alam rumah tangga tu bosan ke?
Terpulanglah pada pendapat masing-masing.

Buat pengetahuan semua, SukaGelak akan menghadiri kursus pra perkahwinan ni dekat Masjid Jamek Benut, Pontian, Johor pada 09/03/2013-10/03/2013.
So, pada sape-sape yang nak join SukaGelak teramatlah dialu-alukan.
Sebabnya SukaGelak pegi sensorang jek..Huhuhuwargh.. Sampai hati encik Tunang tamau teman.
Sroott..srooott.. Takpe lah. Die sibuk carik duit lebih. Huh..

Well, sebenarnya SukaGelak dah pegi kursus ni tahun 2009. 
Mase tu ade jugak la ustaz tu bagitau sape-sape yang tak sempat nak amik sijil, die boleh tolong pos kan. Cuma bayar rm5 untuk proses pos.
Masa tu SukaGelak dengan kawan confident giler nak datang amik.
Penyudahnya sampai ke tahun 2013 ni tak amik-amik.
Ha.. Padan la muka aku kene pegi kursus sensorang..
Huhuhuwargh....

Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

2 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.