Jom pegi kursus kahwin. - Kasih Juju

20 Februari 2013

Jom pegi kursus kahwin.

Yeay.. Jom pegi kursus kawen.
Hehehe.. Suka pulak ye nak pegi kursus kawen.
Orang cakap kursus bosan.
Tapi kalau ade kene-mengena dengan pasanagn hidup, kehidupan harian, cabaran-cabaran alam rumah tangga tu bosan ke?
Terpulanglah pada pendapat masing-masing.

Buat pengetahuan semua, SukaGelak akan menghadiri kursus pra perkahwinan ni dekat Masjid Jamek Benut, Pontian, Johor pada 09/03/2013-10/03/2013.
So, pada sape-sape yang nak join SukaGelak teramatlah dialu-alukan.
Sebabnya SukaGelak pegi sensorang jek..Huhuhuwargh.. Sampai hati encik Tunang tamau teman.
Sroott..srooott.. Takpe lah. Die sibuk carik duit lebih. Huh..

Well, sebenarnya SukaGelak dah pegi kursus ni tahun 2009. 
Mase tu ade jugak la ustaz tu bagitau sape-sape yang tak sempat nak amik sijil, die boleh tolong pos kan. Cuma bayar rm5 untuk proses pos.
Masa tu SukaGelak dengan kawan confident giler nak datang amik.
Penyudahnya sampai ke tahun 2013 ni tak amik-amik.
Ha.. Padan la muka aku kene pegi kursus sensorang..
Huhuhuwargh....

Wassalam.

2 ulasan: