Breaking

1 March 2013

Pre Wedding Preparation : Mari Cantikkan Kulit Muka.

Dilarang mencuri gambar ni tanpa pengetahuan tuan blog!!
Haaa.... Pagi ni SukaGelak bukan nak jual produk kecantikan. Tapi nak share dengan korang produk ape yang SukaGelak guna sampai hampir hilang parut-parut jerawat yang hodoh kat muka SukaGelak ni.
Nak cantik sama-sama dengan korang jugak. *wink*wink*

http://tabitaskincarelovers.blogspot.com/

Tadaaaa.... Ni lah mendenye.. 
Mula-mula macam takut nak pakai sebab muka ni tak pernah pakai produk yang mengelupas2 ni.
Tapi bile memikir kan 'hari bahagia' yang kian menjelang ni, terus nekad nak baiki kulit muka. Sape yang nak  muka penuh dengan parut jerawat kan...

3 hari pakai masih belum nampak lagi kesan produk ni. Masuk hari yang ke-4 da start rasa perit, pedih. Terutama dekat tepi-tepi hidung. Setiap kali sapu smooth lotion mesti rasa nak menjerit melonjak-lonjak. Tak ingatlah pula bila hilang rasa sakit ni. Muka pun mengelupas halus. Tak nampak merah pun. Bila tengok parut jerawat makin lama makin hilang hati rasa suka sangat sangat sangat. Sampai mak SukaGelak pun terpengaruh nak join sekaki.

Setelah lebih 4 bulan guna produk ni, jadilah hasilnya macam gambar kat atas tu.
Syukur Alhamdulillah. Parut jerawat dah hilang, muka pulak jadi lebih putih.

Kepada rakan-rakan blog SukaGelak yang nak join jadi cantik berseri-seri atau nak tau lebih lanjut pasal produk ni, boleh klik dekat link ni http://tabitaskincarelovers.blogspot.com/. (Ehem-ehem, boleh dapat diskaun tak tolong promote produk awak?*joking*)

(Pesanan penaja : Hati-hati dengan produk tiruan.)

Wassalam.
XOXO

5 comments:

permatabiru said...

yups..tabita ada produk tiruam hati2..

Wana Owen said...

wah..nampak betul perbezaannya!

sukagelak said...

yup..sangat berkesan :)

yana aina said...

takutnya dgn produk tiruan. eh mmg ada perubahan .. bgs betul produk tue ^^
Promosi Sheshido Black Mask

elyna mirsada said...

bgus la,nmpk berkesan kt muka awk..