1 March 2013

Pre Wedding Preparation : Mari Cantikkan Kulit Muka.

Dilarang mencuri gambar ni tanpa pengetahuan tuan blog!!
Haaa.... Pagi ni SukaGelak bukan nak jual produk kecantikan. Tapi nak share dengan korang produk ape yang SukaGelak guna sampai hampir hilang parut-parut jerawat yang hodoh kat muka SukaGelak ni.
Nak cantik sama-sama dengan korang jugak. *wink*wink*

http://tabitaskincarelovers.blogspot.com/

Tadaaaa.... Ni lah mendenye.. 
Mula-mula macam takut nak pakai sebab muka ni tak pernah pakai produk yang mengelupas2 ni.
Tapi bile memikir kan 'hari bahagia' yang kian menjelang ni, terus nekad nak baiki kulit muka. Sape yang nak  muka penuh dengan parut jerawat kan...

3 hari pakai masih belum nampak lagi kesan produk ni. Masuk hari yang ke-4 da start rasa perit, pedih. Terutama dekat tepi-tepi hidung. Setiap kali sapu smooth lotion mesti rasa nak menjerit melonjak-lonjak. Tak ingatlah pula bila hilang rasa sakit ni. Muka pun mengelupas halus. Tak nampak merah pun. Bila tengok parut jerawat makin lama makin hilang hati rasa suka sangat sangat sangat. Sampai mak SukaGelak pun terpengaruh nak join sekaki.

Setelah lebih 4 bulan guna produk ni, jadilah hasilnya macam gambar kat atas tu.
Syukur Alhamdulillah. Parut jerawat dah hilang, muka pulak jadi lebih putih.

Kepada rakan-rakan blog SukaGelak yang nak join jadi cantik berseri-seri atau nak tau lebih lanjut pasal produk ni, boleh klik dekat link ni http://tabitaskincarelovers.blogspot.com/. (Ehem-ehem, boleh dapat diskaun tak tolong promote produk awak?*joking*)

(Pesanan penaja : Hati-hati dengan produk tiruan.)

Wassalam.
XOXO

Previous Post
Next Post

post written by:

5 comments:

  1. yups..tabita ada produk tiruam hati2..

    ReplyDelete
  2. wah..nampak betul perbezaannya!

    ReplyDelete
  3. takutnya dgn produk tiruan. eh mmg ada perubahan .. bgs betul produk tue ^^
    Promosi Sheshido Black Mask

    ReplyDelete
  4. bgus la,nmpk berkesan kt muka awk..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.