4 Februari 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)
TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Assalamualaikum semua, maaflah harini banyak sangat join segmen. Hehe.
Kalau korang nak join GA gempak ni klik je dekat banner tu ye.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

5 ulasan:

  1. Semoga Berjaya...
    Jum Join Mini GA

    http://shafiqhashim.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-by-wwwaimanazizcom.html

    BalasPadam
  2. zara pon ari ni entry lbh kpd join ga/segmen.. heheeheh.. ^^

    BalasPadam
  3. hi..sy join juga.. Good luck ye... :) meh singgah blog sy.. http://sweetlittlemom.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
    ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    BalasPadam