Kasih Juju: Segmen Awak Orang Mana?

January 4, 2016

Segmen Awak Orang Mana?

Syarat nak join:
1. Follow blog ni.
2. Buat satu entry bertajuk: Segmen Awak Orang Mana?
2. Masukkan banner atas sekali [yang tulis nama segmen ni yee atas sekali tu yg ada budak kecik tiga orang hehe] dan backlink ke entry ini. Dalam entry tersebut, sila nyatakan warna banner yg anda mahukan dan anda orang mana. Kalau rajin, bagitau sikit apa best kat negeri korang. Kod warna boleh tengok SINI atau SINI
3. Dah siap, hantar link entry penyertaan anda di entry ini sahaja.

SEGMEN TAMAT 22 JANUARY 2016

Okey korang yang nak tau, SukaGelak orang Benut, Pontian, Johor. (Ade ke yang sama???)
Kod warna : F85A5A

Korang yang nak join klik je banner kat atas tu ye :)

3 comments:

  1. wahhh..macam best je segmen ni. comel ja hihi

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, salam ukhuwah daripada saya..datang dari segmen yang sama and best of luck to u sis.. =D

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  3. Hi qila singgah dari segmen sama hehe.
    Wahhh kak org johor hehe ramai gak blogger johor ni huhuw
    Qila orang Gombak btw huhu.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign