Breaking

4 January 2016

Segmen Awak Orang Mana?

Syarat nak join:
1. Follow blog ni.
2. Buat satu entry bertajuk: Segmen Awak Orang Mana?
2. Masukkan banner atas sekali [yang tulis nama segmen ni yee atas sekali tu yg ada budak kecik tiga orang hehe] dan backlink ke entry ini. Dalam entry tersebut, sila nyatakan warna banner yg anda mahukan dan anda orang mana. Kalau rajin, bagitau sikit apa best kat negeri korang. Kod warna boleh tengok SINI atau SINI
3. Dah siap, hantar link entry penyertaan anda di entry ini sahaja.

SEGMEN TAMAT 22 JANUARY 2016

Okey korang yang nak tau, SukaGelak orang Benut, Pontian, Johor. (Ade ke yang sama???)
Kod warna : F85A5A

Korang yang nak join klik je banner kat atas tu ye :)

3 comments:

Cik Itah said...

wahhh..macam best je segmen ni. comel ja hihi

Shikin Razali said...

Assalamualaikum, salam ukhuwah daripada saya..datang dari segmen yang sama and best of luck to u sis.. =D

http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

Aqilah Azmi said...

Hi qila singgah dari segmen sama hehe.
Wahhh kak org johor hehe ramai gak blogger johor ni huhuw
Qila orang Gombak btw huhu.