Menang Giveaway Busyra Takiyudin

Assalamualaikum korang. Seronok ke cuti lama? Bukan main lagi korang pergi piknik lah, pergi mandi laut mandi kolam bagai. Kita tak pegi mana-mana pun tau. Jalan-jalan bandar Kluang je. Cuci-cuci mata dan dompet.

Tapi yang bestnya cerita harini. Nak share dengan korang yang blog saya terpilih sebagai pemenang segmen si canti manis sis Busyra Takiyudin. Sila jeles hokeh, saya dapat RM20.00.
Image result for duit kertas rm 20
Syarat giveaway die pun mudah je nak follow. Cumanya ade soalan yang sis Busyra tanya. Jadi saya pun berikan jawapan seikhlas hati. Alhamdulillah. Tak sangka pulak terpilih.
BUSYRA TAKIYUDIN
Dia tanya pendapat pasal blog dia. Kalau korang nak tau jawapan saya boleh klik sini
--> http://www.kasihjuju.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html


Okeylah korang. Tu je nak share harini. Sampai berjumpa lagi.
Psst... Saya nak buat segmen ni. Korang join tau :)
Wassalam.

Picture source : google.com

7 Comments

Amanda Suria said…
Wah..tahniah...bestnya jadi pemenang..meh jadi top komentator blog SA
tq awk. sbb buat entri khas ni. :)
julia jamaludin said…
sama-sama awak :)
Wani Sukarno said…
singgah sini,, tahniah ya .. memang bertuah hii
sya mimie said…
Asslmkm sis.. tahniah.. rezeki tu.. ☺
Mummy Yana said…
Tahniah awak!!!:)

https://hyheejabs.blogspot.my/