Kasih Juju: Menang Giveaway Busyra Takiyudin

October 4, 2016

Menang Giveaway Busyra Takiyudin

Assalamualaikum korang. Seronok ke cuti lama? Bukan main lagi korang pergi piknik lah, pergi mandi laut mandi kolam bagai. Kita tak pegi mana-mana pun tau. Jalan-jalan bandar Kluang je. Cuci-cuci mata dan dompet.

Tapi yang bestnya cerita harini. Nak share dengan korang yang blog saya terpilih sebagai pemenang segmen si canti manis sis Busyra Takiyudin. Sila jeles hokeh, saya dapat RM20.00.
Image result for duit kertas rm 20
Syarat giveaway die pun mudah je nak follow. Cumanya ade soalan yang sis Busyra tanya. Jadi saya pun berikan jawapan seikhlas hati. Alhamdulillah. Tak sangka pulak terpilih.
BUSYRA TAKIYUDIN
Dia tanya pendapat pasal blog dia. Kalau korang nak tau jawapan saya boleh klik sini
--> http://www.kasihjuju.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html


Okeylah korang. Tu je nak share harini. Sampai berjumpa lagi.
Psst... Saya nak buat segmen ni. Korang join tau :)
Wassalam.

Picture source : google.com

7 comments:

  1. Wah..tahniah...bestnya jadi pemenang..meh jadi top komentator blog SA

    ReplyDelete
  2. singgah sini,, tahniah ya .. memang bertuah hii

    ReplyDelete
  3. Asslmkm sis.. tahniah.. rezeki tu.. ☺

    ReplyDelete
  4. Tahniah awak!!!:)

    https://hyheejabs.blogspot.my/

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign