Kasih Juju: 31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 29

February 8, 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 29

Day 29 - Menu sarapan

Hai korang,

Ha nampak tak menu sarapan saya harini. Biasa-biasa je. Nama pun nasi goreng biasa. Hehe.. Nasi ni mother in law saya yang masakkan tau. Hah, nampak tak mertua saya sayang saya.. Kikikiki...

Memang selalunya mertua saya yang buat sarapan. Eh, bukan sarapan je. Makan tengahari sekali. Wakakaka.. Dah saya kerja. memang lah mertua yang masak. Saya masak kalau suami request nak makan something je.

Opsss, jangan kata saya tak masak yek. Mertua saya dah masak. Kalau saya masak karang bertambah-tambah pula lauk dekat rumah tu. Orang dekat rumah tu pun bukannya pemakan sangat. Patutlah adik ipar semua kurus kering. Haha... Ampunnn.. Termengata pula dekat sini.

Okeh, sambung entri ke 30 pulak ye.

1 comment:

  1. bestlah dah ada yang masakkan..mak mertua lak tu..kompem sedap

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign