Kasih Juju: JDT Blogger - Yaya Cendana dan Wawa Ashihara

April 6, 2017

JDT Blogger - Yaya Cendana dan Wawa Ashihara

Assalamualaikum semua,

Harini jom kita berkenalan dengan 2 orang lagi kawan baru saya dekat team JDT Blogger.
Caution! Cuteness overload. Wakakaka

Saya baru pertama kali jumpa dengan mereka dekat event 1st Photoshoot JDT Blogger. In fact, saya belum pernah jumpa kawan-kawan blog yang lain kecuali si bellaidura.com. Hehe, tu pun sebab dia dulu ex housemate, ex roomate.

Image may contain: 2 people, close-up and outdoor
Presenting Cik Yaya Cendana. rasanya ramai yang dah kenal dengan Yaya ni kan. Since dia pun memang quite famous among bloggers. Kalau korang macam blur-blur dia ni yang mana satu boleh terjah blog dia dekat sini --> www.yayacendana.com

First time jumpa dia ni rasa macam Ya Allah, betapa giantnya aku. Sebabnya Yaya ni kecil comel je orangnya. Nampak dekat gambar macam tinggikan. Tapi bila jumpa, laaa... kecil comelnyelah si Yaya ni.

Ehem, tengah darah manis ni. Tunggu masa je untuk melangsungkan perkahwinan.

Facebook www.facebook.com/GwiyeounKeAi
Facebook Page www.facebook.com/yayacendanaofficial
Instagram www.instagram.com/yayacendanaofficial

Yang atas ni pula pemilik blog wawaashihara.com. Wawa ni make up artist tau chu olss. Dia boleh cover area Kluang dan Batu Pahat. Area selain tu nanti korang boleh cuba PM dia sendiri ye. Nak tau canti ke tak dia make up, tengok ajelah muka saya yang dah kena make up tu. Habis semua bekas-bekas jerawat dia tutup. Bak kate omputih, the magic of touch. Fullamak. Speaking pulak kita ye.


Okeh, korang jangan lupa follow blog dan juga media sosial diorang okeh.
Jumpa lagi di entri yang lain.
Wassalam

9 comments:

  1. Hai Juju...saya pun JDT hehe :)

    ReplyDelete
  2. Bestnye dapathangouy dengan geng2 blogger. Masa ni lah nak eratkan hubungan kan. Best3..

    ReplyDelete
  3. Yayacendana rajin update her her IG, dari sana Fae follow cerita2 Yaya

    Kat dashboard Fae jrg Fae tgk blog Yaya melintas. Kee Fae belum follow hmm nak check pasne.

    ReplyDelete
  4. Yehhhhh...terbaiklah..hihihi...PC pun JDT..mana tahu satu masa boleh jumpa jugakan...ameen..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ju...yer la..dlm gambar kat atas tu mcm yaya pula yg tinggi dr ju..;)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign