Latest

30 September 2018

Blog Walking Segment By KasihJuju

Blog Walking Segment By KasihJuju l Hai korang, dah lama sangat Juju tak buat segmen dekat blog ni. Engkorang tu entah ingat lagi ke tidak dekat Juju ni ha. Hehe.. Gurau je. Jadi sementara Juju tengah free ni (free ke? Mampus kang kejap lagi bos jumpa blog anak buah dia!), Juju nak buat segmen yang simple untuk korang semua join.



Syarat Penyertaan:
  1. Wajib ada blog.
  2. Buat satu entri bertajuk: Blog Walking Segment by KasihJuju
  3. Letakkan banner segmen dan link kan semula ke entri ini,
  4. Follow blog Kasih Juju,
  5. Follow Facebook Page Blog Kasih Juju -->  
  6. Follow Instagram Helmi Julia di www.instagram.com/helmijulia
  7. Publish dan tinggalkan link anda di ruangan komen entri ini sahaja.
Segmen ini bermula dari 19 September 2018 hingga 30 September 2018 jam 11.59pm

Ataupun korang boleh copy dan paste coding dibawah ni diruangan HTML,

Di akhir segmen ini nanti Juju akan buat satu entri lain untuk kita sama-sama blogwalking ye. Juju pun dah rindu sangat nak jalan-jalan dekat blog kawan-kawan blog Juju ni ha. Kekangan kerja dekat office ni membuatkan Juju tak sempat nak buka blog sorang-sorang. Minta maaf ya kalau Juju tak terjah blog korang. 

38 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

akak join juju
http://kisahsidairy.com/2018/09/19/blog-walking-segment-by-kasihjuju/

Mar Mansor said...

singgah sini..join segmen juju..
http://jnjikita.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html?m=1

Sunah Sakura said...

wahhh terfikir gak nak buat camni sebab rasa macam nak tambah senarai kat bloglist tu...

Syah BaNu said...

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Nieyla Nadia said...

http://seindahcerita.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

ejulz said...

http://ejulz.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Hernee Nazir said...

http://herneenazir.com/2018/09/19/blog-walking-segment-by-kasihjuju/

JAMIL HASHIM said...

Jm join fb : jmbelogs / ig : jmbelogx

https://belogsjm.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html?m=1

Mas Zull said...

assalamualaikum juju...mama dtg join segmen...
http://maszull.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Zafirah Nazri said...

http://zafirahnazri.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Raydah said...

habis presentation malam ni ray join hehe

Ibu Dilah said...

assalamualaikum.. dilah join ye juju..

http://www.ceriteraibu.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Shikin Razali said...

Assalamualaikum, saya datang join dan support awak..

http://www.shikinrazali.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

adianiez AIDA said...

aida join :)
http://www.adianiez.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Mia Liana said...

joinnnn

http://www.mialiana.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Cik Matahariku said...

salam sis, sy nak join segmen ni and nak copy paste kod html yang sis bagi, tapi keluar dialog box yang menyebabkan tk dapat nak copy kod html tu..cuba check ya:) tq

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/09/blogwalking-segmen-by-kasihjuju.html

Nur Izzati said...

join :)
https://z3tty.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

aynora nur said...

Saya join.. https://www.rasadantips.com/2018/09/blog-walking-segmen-by-kasihjuju.html?m=1

sayidah napisah said...

join :D

http://www.sayidahnapisah.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Cuya said...

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

tim87 said...

saya join! Gudluck semua! Do follow me here also ok :

http://bercakapdenganbintang.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

tim87 said...

saya join! Gudluck semua! Do follow me here also ok :

http://bercakapdenganbintang.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

tim87 said...
This comment has been removed by the author.
Fatin Syaza said...

Syaza join ^^

Blog Walking Segment by Kasih Juju ^^

Cik Tie said...

kita join ye

http://www.ciktie.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Farahain ZFA said...

https://akuainkausiapa.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

AIN JOINNN...

CikLa Shahril said...

Join...

http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Papaglamz dot com said...

Salam perkenalan. Saya join.

http://www.papaglamz.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Radhia Razali said...

saya join

http://penselduabee.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Noor Akma said...

Join yer....

http://www.huhahuhajerr.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Aiman said...

joined support blogger

http://www.aimanabdullah.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

fatin balqis said...

joined!

http://balqisbutnotbalqis.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Etuza Etuza said...

https://madey09.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Etuza Etuza said...

Done ikut segmen ya

aiman 2018 said...

joined :)

http://thejagungspirasi.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Syaza Redzuu said...

Hi sis! SR pun dah join segmen ni! Hehe jemput jalan-jalan dekat blog SR okay! Salam kenal semua! :D

http://www.syazaredzuu.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Syaza Redzuu said...

Nanti ada masa SR jenguk2 blog korang pulak eh. hehe.