30 September 2018

Blog Walking Segment By KasihJuju

Blog Walking Segment By KasihJuju l Hai korang, dah lama sangat Juju tak buat segmen dekat blog ni. Engkorang tu entah ingat lagi ke tidak dekat Juju ni ha. Hehe.. Gurau je. Jadi sementara Juju tengah free ni (free ke? Mampus kang kejap lagi bos jumpa blog anak buah dia!), Juju nak buat segmen yang simple untuk korang semua join.



Syarat Penyertaan:
  1. Wajib ada blog.
  2. Buat satu entri bertajuk: Blog Walking Segment by KasihJuju
  3. Letakkan banner segmen dan link kan semula ke entri ini,
  4. Follow blog Kasih Juju,
  5. Follow Facebook Page Blog Kasih Juju -->  
  6. Follow Instagram Helmi Julia di www.instagram.com/helmijulia
  7. Publish dan tinggalkan link anda di ruangan komen entri ini sahaja.
Segmen ini bermula dari 19 September 2018 hingga 30 September 2018 jam 11.59pm

Ataupun korang boleh copy dan paste coding dibawah ni diruangan HTML,

Di akhir segmen ini nanti Juju akan buat satu entri lain untuk kita sama-sama blogwalking ye. Juju pun dah rindu sangat nak jalan-jalan dekat blog kawan-kawan blog Juju ni ha. Kekangan kerja dekat office ni membuatkan Juju tak sempat nak buka blog sorang-sorang. Minta maaf ya kalau Juju tak terjah blog korang. 
Previous Post
Next Post

post written by:

38 comments:

  1. akak join juju
    http://kisahsidairy.com/2018/09/19/blog-walking-segment-by-kasihjuju/

    ReplyDelete
  2. singgah sini..join segmen juju..
    http://jnjikita.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html?m=1

    ReplyDelete
  3. wahhh terfikir gak nak buat camni sebab rasa macam nak tambah senarai kat bloglist tu...

    ReplyDelete
  4. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  5. http://seindahcerita.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  6. http://ejulz.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  7. http://herneenazir.com/2018/09/19/blog-walking-segment-by-kasihjuju/

    ReplyDelete
  8. Jm join fb : jmbelogs / ig : jmbelogx

    https://belogsjm.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html?m=1

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum juju...mama dtg join segmen...
    http://maszull.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  10. http://zafirahnazri.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  11. habis presentation malam ni ray join hehe

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum.. dilah join ye juju..

    http://www.ceriteraibu.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum, saya datang join dan support awak..

    http://www.shikinrazali.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  14. aida join :)
    http://www.adianiez.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  15. joinnnn

    http://www.mialiana.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  16. salam sis, sy nak join segmen ni and nak copy paste kod html yang sis bagi, tapi keluar dialog box yang menyebabkan tk dapat nak copy kod html tu..cuba check ya:) tq

    ReplyDelete
  17. http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/09/blogwalking-segmen-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  18. join :)
    https://z3tty.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  19. Saya join.. https://www.rasadantips.com/2018/09/blog-walking-segmen-by-kasihjuju.html?m=1

    ReplyDelete
  20. join :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  21. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  22. saya join! Gudluck semua! Do follow me here also ok :

    http://bercakapdenganbintang.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  23. saya join! Gudluck semua! Do follow me here also ok :

    http://bercakapdenganbintang.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. kita join ye

    http://www.ciktie.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  26. https://akuainkausiapa.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    AIN JOINNN...

    ReplyDelete
  27. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  28. Salam perkenalan. Saya join.

    http://www.papaglamz.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  29. saya join

    http://penselduabee.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  30. Join yer....

    http://www.huhahuhajerr.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  31. joined support blogger

    http://www.aimanabdullah.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  32. joined!

    http://balqisbutnotbalqis.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  33. https://madey09.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  34. joined :)

    http://thejagungspirasi.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  35. Hi sis! SR pun dah join segmen ni! Hehe jemput jalan-jalan dekat blog SR okay! Salam kenal semua! :D

    http://www.syazaredzuu.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  36. Nanti ada masa SR jenguk2 blog korang pulak eh. hehe.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.