Blog Walking Segment By KasihJuju - Kasih Juju

30 September 2018

Blog Walking Segment By KasihJuju

Blog Walking Segment By KasihJuju l Hai korang, dah lama sangat Juju tak buat segmen dekat blog ni. Engkorang tu entah ingat lagi ke tidak dekat Juju ni ha. Hehe.. Gurau je. Jadi sementara Juju tengah free ni (free ke? Mampus kang kejap lagi bos jumpa blog anak buah dia!), Juju nak buat segmen yang simple untuk korang semua join.



Syarat Penyertaan:
  1. Wajib ada blog.
  2. Buat satu entri bertajuk: Blog Walking Segment by KasihJuju
  3. Letakkan banner segmen dan link kan semula ke entri ini,
  4. Follow blog Kasih Juju,
  5. Follow Facebook Page Blog Kasih Juju -->  
  6. Follow Instagram Helmi Julia di www.instagram.com/helmijulia
  7. Publish dan tinggalkan link anda di ruangan komen entri ini sahaja.
Segmen ini bermula dari 19 September 2018 hingga 30 September 2018 jam 11.59pm

Ataupun korang boleh copy dan paste coding dibawah ni diruangan HTML,

Di akhir segmen ini nanti Juju akan buat satu entri lain untuk kita sama-sama blogwalking ye. Juju pun dah rindu sangat nak jalan-jalan dekat blog kawan-kawan blog Juju ni ha. Kekangan kerja dekat office ni membuatkan Juju tak sempat nak buka blog sorang-sorang. Minta maaf ya kalau Juju tak terjah blog korang. 

38 ulasan:

  1. akak join juju
    http://kisahsidairy.com/2018/09/19/blog-walking-segment-by-kasihjuju/

    BalasPadam
  2. singgah sini..join segmen juju..
    http://jnjikita.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html?m=1

    BalasPadam
  3. wahhh terfikir gak nak buat camni sebab rasa macam nak tambah senarai kat bloglist tu...

    BalasPadam
  4. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  5. http://seindahcerita.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  6. http://ejulz.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  7. http://herneenazir.com/2018/09/19/blog-walking-segment-by-kasihjuju/

    BalasPadam
  8. Jm join fb : jmbelogs / ig : jmbelogx

    https://belogsjm.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html?m=1

    BalasPadam
  9. assalamualaikum juju...mama dtg join segmen...
    http://maszull.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  10. http://zafirahnazri.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  11. habis presentation malam ni ray join hehe

    BalasPadam
  12. assalamualaikum.. dilah join ye juju..

    http://www.ceriteraibu.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum, saya datang join dan support awak..

    http://www.shikinrazali.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  14. aida join :)
    http://www.adianiez.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  15. joinnnn

    http://www.mialiana.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  16. salam sis, sy nak join segmen ni and nak copy paste kod html yang sis bagi, tapi keluar dialog box yang menyebabkan tk dapat nak copy kod html tu..cuba check ya:) tq

    BalasPadam
  17. http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/09/blogwalking-segmen-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  18. join :)
    https://z3tty.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  19. Saya join.. https://www.rasadantips.com/2018/09/blog-walking-segmen-by-kasihjuju.html?m=1

    BalasPadam
  20. join :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  21. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  22. saya join! Gudluck semua! Do follow me here also ok :

    http://bercakapdenganbintang.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  23. saya join! Gudluck semua! Do follow me here also ok :

    http://bercakapdenganbintang.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  24. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  25. kita join ye

    http://www.ciktie.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  26. https://akuainkausiapa.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    AIN JOINNN...

    BalasPadam
  27. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  28. Salam perkenalan. Saya join.

    http://www.papaglamz.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  29. saya join

    http://penselduabee.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  30. Join yer....

    http://www.huhahuhajerr.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  31. joined support blogger

    http://www.aimanabdullah.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  32. joined!

    http://balqisbutnotbalqis.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  33. https://madey09.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  34. joined :)

    http://thejagungspirasi.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  35. Hi sis! SR pun dah join segmen ni! Hehe jemput jalan-jalan dekat blog SR okay! Salam kenal semua! :D

    http://www.syazaredzuu.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  36. Nanti ada masa SR jenguk2 blog korang pulak eh. hehe.

    BalasPadam