Blog Walking Segment By KasihJuju

Blog Walking Segment By KasihJuju l Hai korang, dah lama sangat Juju tak buat segmen dekat blog ni. Engkorang tu entah ingat lagi ke tidak dekat Juju ni ha. Hehe.. Gurau je. Jadi sementara Juju tengah free ni (free ke? Mampus kang kejap lagi bos jumpa blog anak buah dia!), Juju nak buat segmen yang simple untuk korang semua join.



Syarat Penyertaan:
  1. Wajib ada blog.
  2. Buat satu entri bertajuk: Blog Walking Segment by KasihJuju
  3. Letakkan banner segmen dan link kan semula ke entri ini,
  4. Follow blog Kasih Juju,
  5. Follow Facebook Page Blog Kasih Juju -->  
  6. Follow Instagram Helmi Julia di www.instagram.com/helmijulia
  7. Publish dan tinggalkan link anda di ruangan komen entri ini sahaja.
Segmen ini bermula dari 19 September 2018 hingga 30 September 2018 jam 11.59pm

Ataupun korang boleh copy dan paste coding dibawah ni diruangan HTML,

Di akhir segmen ini nanti Juju akan buat satu entri lain untuk kita sama-sama blogwalking ye. Juju pun dah rindu sangat nak jalan-jalan dekat blog kawan-kawan blog Juju ni ha. Kekangan kerja dekat office ni membuatkan Juju tak sempat nak buka blog sorang-sorang. Minta maaf ya kalau Juju tak terjah blog korang. 

38 Comments

akak join juju
http://kisahsidairy.com/2018/09/19/blog-walking-segment-by-kasihjuju/
Mar Mansor said…
singgah sini..join segmen juju..
http://jnjikita.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html?m=1
Sunah Sakura said…
wahhh terfikir gak nak buat camni sebab rasa macam nak tambah senarai kat bloglist tu...
Syah BaNu said…
join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Nieyla Nadia said…
http://seindahcerita.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
ejulz said…
http://ejulz.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Hernee Nazir said…
http://herneenazir.com/2018/09/19/blog-walking-segment-by-kasihjuju/
JAMIL HASHIM said…
Jm join fb : jmbelogs / ig : jmbelogx

https://belogsjm.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html?m=1
Mas Zull said…
assalamualaikum juju...mama dtg join segmen...
http://maszull.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Zafirah Nazri said…
http://zafirahnazri.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Raydah said…
habis presentation malam ni ray join hehe
Ibu Dilah said…
assalamualaikum.. dilah join ye juju..

http://www.ceriteraibu.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Shikin Razali said…
Assalamualaikum, saya datang join dan support awak..

http://www.shikinrazali.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
adianiez AIDA said…
aida join :)
http://www.adianiez.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Mia Liana said…
joinnnn

http://www.mialiana.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Cik Matahariku said…
salam sis, sy nak join segmen ni and nak copy paste kod html yang sis bagi, tapi keluar dialog box yang menyebabkan tk dapat nak copy kod html tu..cuba check ya:) tq
http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/09/blogwalking-segmen-by-kasihjuju.html
Nur Izzati said…
join :)
https://z3tty.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
aynora nur said…
Saya join.. https://www.rasadantips.com/2018/09/blog-walking-segmen-by-kasihjuju.html?m=1
sayidah napisah said…
join :D

http://www.sayidahnapisah.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Cuya said…
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
tim87 said…
saya join! Gudluck semua! Do follow me here also ok :

http://bercakapdenganbintang.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
tim87 said…
saya join! Gudluck semua! Do follow me here also ok :

http://bercakapdenganbintang.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
tim87 said…
This comment has been removed by the author.
Cik Tie said…
kita join ye

http://www.ciktie.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Farahain ZFA said…
https://akuainkausiapa.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

AIN JOINNN...
CikLa Shahril said…
Join...

http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Salam perkenalan. Saya join.

http://www.papaglamz.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Radhia Razali said…
saya join

http://penselduabee.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Noor Akma said…
Join yer....

http://www.huhahuhajerr.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Aiman said…
joined support blogger

http://www.aimanabdullah.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
fatin balqis said…
joined!

http://balqisbutnotbalqis.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Etuza Etuza said…
https://madey09.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Etuza Etuza said…
Done ikut segmen ya
aiman 2018 said…
joined :)

http://thejagungspirasi.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Syaza Redzuu said…
Hi sis! SR pun dah join segmen ni! Hehe jemput jalan-jalan dekat blog SR okay! Salam kenal semua! :D

http://www.syazaredzuu.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
Syaza Redzuu said…
Nanti ada masa SR jenguk2 blog korang pulak eh. hehe.