Latest

10 October 2012

Wordless Wednesday #7 - Rombongan Menikah


Ini gambar mase menghantar adik Encik Tunang menikah.

Err, nampak tak muka tak ikhlas tu..
Tak nampak kan..
50/50 jek nak pegi. 
Maklumlah, patutnye kitorang menikah dulu.
Tapi.........

Tak yah cite la ek..
Simpan jek dalam hati :)
Peace (^.^)v

Wassalam.

17 comments:

NURUL AMEERA said...

hey . bw sini. nice entry . meh la singgah blog meera :)

http://ameera2793.blogspot.com/

Yana Aina said...

sabar k .. takpe .. lmbt ke cpt asalkn bahgia ^^

Diyana said...

sabo2 kak masa x sampai lagi tu yg adik nikah dulu... hehehe

Nadratul Syazwana said...

Aish, buat kita pulak yg rasa nak menikah hahaha :D

Dunia Wilma said...

Wilma doakan yang terbaik untuk SukaGelak...
Tak pa...Kalau dia adalah jodoh SukaGelak...
Pasti SukaGelak akan bersama dan bahagia bersamanya jugak ^_^
Support SukaGelak...

elyna mirsada said...

ehehe..xpe nati ur turn plak..^_^

sukagelak said...

tengah bersabar la ni :)

sukagelak said...

tak pe la kan..think positive :)

sukagelak said...

hehehe :)

sukagelak said...

Insyallah...thanx wilma :)

sukagelak said...

menanti dengan sabar ni :)

luqman zakaria said...

yeke tak ikhlas ,,nampak macam ok jer..hehe..

Aku-Enot said...

Sabar yer... Hanya Tuhan sahaja yang tentukan masanya bila..Insya' Allah coming soon...

Diyana said...

gud2

ifnirsweet said...


jgn rsau k cik sukagelak..tabahkan hati..
**background blog kita sama laa.hikhik.taste same ^_^..

Wilson Khor Woo Han said...

Hi there, Sukagelak! Am here from the blogwalking segment!

Just to let you know that I like your background, and I have already followed your blog.

Hope to see you around in my blog, Ripples, too. Thanks!


Wilson Khor W.H. @ Seymour Nightweaver
Blog: rippling-ripples.blogspot.com

Aimi Syahirah said...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html