Latest

13 September 2013

Lagu Kenangan Kita.

SukaGelak percaya, pasti ramai pembaca blog ni yang ade lagu kenangan masing-masingkan. Tipu lah tu kalau tak de. Bukan lagu kenangan kat boyfriend / girlfriend je tau. Boleh jadi macam-macam kenangan.

Contohnya, kalau SukaGelak dengar lagu kumpulan Gorillaz (Gorilla?? Oit, Gorillaz ok Gorillaz), akan mengingatkan zaman SukaGelak duduk kat hostel tahun 2001. Yup, zaman SPM SukaGelak. (Eh, eh, ade yang kira umur SukaGelak ke? Hehe.. Tak kisah pun.)

Hey, not this gorila....
But this Gorillaz.. It's GORILLAZ.
Lagu yang glamer taim tu lagu Clint Eastwood. Dengan video die yang muke statik je xde perasaan tu. Hahaha.. Ntah ape-ape lagu la yang SukaGelak minat. 
Tapi seriously, memang teringat zaman nakal-nakal dekat hostel dulu. Korang pun mesti sama macam SukaGelak jugakkan. Cuma lagu tu lain-lain la kan.

Orait. Sekian saja untuk hari ni.. See u next entry.
Till then, Wassalam.

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

lagu kenangan tu memang banyak... he he he...

||aLeaSaRa|| said...

kak lea pun sama,suka jugak.suka layan video clip diorang :)