Latest

22 April 2014

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

SukaGelak percaya, mesti ramai yang memang tertunggu-tunggu pesta buku ni. Samalah dengan SukaGelak. Memang ternanti-nanti pesta buku ni. Sebabnya, masa ni lah nak dapatkan novel-novel dengan harga diskaun. Well, who hate discount kan?? Silap-silap haribulan dapat jumpa dengan penulis novel. Curlasss sangat kan.

Tahun lepas SukaGelak tak sempat nak join pun sebab masa tu SukaGelak balik kampung. Lagipun dia cuma buat berapa hari jek. Tahun nie die buat 11 hari. Haa.. Hamik nko.. Kot tak cukup lagi tak tau lah nak cakap ape kan. Tapi kan, SukaGelak cuti pulak ujung minggu ni dengan awal minggu depan. Rasenya sempat kot nak pegi. Start 24 April - 4 Mei 2014. 
SukaGelak suka pegi masa lepas habis waktu kerja. Sebabnya waktu-waktu korang semua bersesak nak balik, waktu tu lah SukaGelak bersenang-lenang nak meredah pesta buku tu. Bukan waktu peak hour. Nak pilih buku pun tak berlaga-laga bahu dengan orang lain. Nak solat pun senang. Tak perlu terkejar-kejar.

Aduhai, tak sabar pulak rasanya. Korang semua jangan lupe mark calendar korang ye. Kalau selisih dengan SukaGelak jangan lupe tegur. Eh, eh, kenapa SukaGelak nak eksaited sangat pegi pesta buku ni? Haaa.... Sebabnya, ofis SukaGelak cuma seberang jalan je dengan PWTC ni. Memang wajiblah pergi kan. Hehehehe..... Till we meet again.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

6 comments:

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Bestnyaaaaaaaaaaaaaaa office akak sebelah menyebelah jeee! Huhu, senanglah nak pergi! Tak perlu fikir psl transport ke, jalan ke, hahahha :3

julia jamaludin said...

sini banyak public transport dik..boleh pilih je nak yang mana :)

ummi alisha said...

Seronoknya..saya akan drive dari JB untuk ke Pesta buku PWTC...hanya utk lihat..touch and borong...tak sabar nak pegi.

julia jamaludin said...

hai-hati memandu..saya tak dapat pergi lagi tahun ni..huwarghhhhhh

Linda said...

alahhh...saya tak sempat nk pegi tahun niii :(

julia jamaludin said...

saya pun tak sempat nak pergi :(