Latest

16 December 2014

Jadual Cuti Am Tahun 2015

Untuk rujukan diri sendiri dan kawan-kawan juga.
Tahun ni banyak cuti long weekend. Jadi, boleh plan cuti awal-awal. 

Semoga tahun 2015 ni ada rezeki mama Muhammad Firash bertukar kerja ke Johor. InsyaAllah, amin. Tak tahu macam mana rasanya jadi suri rumah tangga sepenuh masa nanti. Macam tak sabar pun ada jugak ni. Semoga Allah permudahkan segalanya. Amin.

Terima kasih sudi singgah.
Wassalam.

7 comments:

  1. Terima kasih di atas perkongsian ini... ^_^

    ReplyDelete
  2. dah lama sgt nak pergi bercuti satu family. T-T dah dpt kereta ni lagi semangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. asyik kerja pun bosan jugak. sesekali rehatkan minda :)

      Delete
  3. saya rasa ni aktiviti wajib setiap orang kan. masuk bln dec je pakat check calendar utk cuti utk next year..hehee... betul next year banyk ct long weekend. sedap la nk plan jalan2. smoga julia dpt tukar kerja ke johor next year :-)

    ReplyDelete
  4. Perkongsian yang sangat berguna

    ReplyDelete

“More smiling, less worrying. More compassion, less judgment. More blessed, less stressed. More love, less hate.”
― Roy T. Bennett, The Light in the Heart