Latest

4 March 2020

SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI


Hai korang, jom support giveaway rakan blogger kita ni. Untuk maklumat lanjut macam mana nak join giveaway ni korang boleh klik je dekat banner giveaway tu ya. Hadiah pun comel-comel belaka.

Ada satu soalan yang tuan giveaway ni tanya;
"Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?"

Dan jawapan Juju, dalam bulan Januari, Juju ada ramai birthday boy yang perlu Juju raikan. Hari jadi orang yang penting-penting semuanya ada dalam bulan Januari. Antaranya ialah encik suami, abah Juju, abah suami, adik bongsu Juju, adik bongsu belah suami. Eh, suratan atau kebetulan ni? Hehe, semuanya Juju raikan dengan sederhana. Dapat belanja makan pun dah boleh buat mereka happy.

Okeh, jom pakat ramai-ramai join giveaway ni ya. The more the merrier :)


10 comments:

  1. Selamat bersegmen.. have a nice day ^^

    ReplyDelete
  2. Waahh, ramai tu birthday bulan Jan. Mesti syok dan happy.

    Selamat bersegmen ya Ju ☺️

    Singgah sini dari GA yang sama

    ReplyDelete
  3. goodluck..

    saya join juga..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Singgah dari GA yang sama :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    ReplyDelete

“More smiling, less worrying. More compassion, less judgment. More blessed, less stressed. More love, less hate.”
― Roy T. Bennett, The Light in the Heart