JDT Blogger
Hai semua,

Entri pertama di tahun baru 2021 ni Juju nak ajak kawan-kawan blog mengenali dan follow rakan-rakan Juju yang lain di komuniti JDT Blogger. Ada yang dah memang well known. Dan ada juga yang baru je menyertai komuniti kami ni.

Kalau nak diikutkan sejarah, group ni diwujudkan oleh Wawa dan Yaya. Kami sempatlah organize charity event yang pertama kami iaitu Program Kasih JDT Blogger bersama anak-anak yatim Pertubuhan Kebajikan Anak Yatim Islam Kluang (PKAYIK).

So list dekat bawah ni Juju buat mengikut senioriti. Jadi kalau ada sesiapa yang nak join komuniti JDT Blogger boleh je contact mana-mana rakan JDT Blogger yang korang kenal ya. Syaratnya mestilah ada kena mengena dengan Johor Darul Takzim ya. 

Lepas tu mesti korang nak tau apa benefit yang akan korang dapat kalau join JDT Blogger ni kan. Okeh, kebaikkannya adalah korang dapat luaskan networking. Bagi Juju networking adalah benda yang paling penting sekali bila kita berblog. Penting untuk diorang tahu kewujudan kita dalam dunia blog ni. Barulah kita boleh yakinkan client kita nanti.

Jom blogwalking kawan-kawan JDT Blogger. 😁😁😁

Nama

Link Blog

Nona

http://nonasani.blogspot.my/

Hernee

http://herneenazir.com

 Rohaida

www.kisahsidairy.com

Maszul

http://maszull.blogspot.my/

Juju

www.kasihjuju.com

Mialiana

http://www.mialiana.com/

Faizah

http://faizzahamir.blogspot.my/

Seri

http://sariyusa.blogspot.my/

Wazy

http://www.wanzawawi.net

Dilah

www.ceriteraibu.com

Hj Yazid

http://onlajer.com/

Sis Lin

http://www.sislin76.com

Selim

http://mselim3.blogspot.com/

Ain

https://akuainkausiapa.blogspot.my/

Cik Tom

http://www.ciktom.com/

Sunah

https://www.sunahsukasakura.com

Huda

http://nurfarahudahud.blogspot.my

Suzie

www.sitisuziana.blogspot.com

Farah

https://www.faradidi.com

Ena

https://tinynasweet.blogspot.com/

Iman

https://journeyofiman.blogspot.com/

Uyui

https://aimiedarmia.blogspot.com

Ajan

https://afzani.wordpress.com

Nur

https://www.decamellia.com/

Shahrul

https://akupakarblog.blogspot.com

Aleya

https://www.apakatamommy.com/

Lin Liena

https://www.linliena.com/

Aienie

https://www.aienienka.com/