Ha mesti korang pun macam percaya dengan tak percaya je dengan tajuk yang Juju tulis dekat atas tu kan. Ha kalau nak tau berkesan ke tidak kenalah baca apa yang Juju nak kongsi dekat bawah ni.


Baru-baru ni, jenama pencuci muka terkenal, Safi telah menghasilkan rangkaian produk khusus bagi mereka yang nak hilangkan dagu berlapis ataupun double chin. Juju pula memang dah lama mencari produk yang boleh hilangkan dagu berlapis Juju ni. Maklumlah, sesejak jadi wanita plus size ni muka pun nak ikut kembang jugak.



Antara kelebihan Safi Youth Gold ni adalah:
1/Merawat secara mikro dan mengurangkan tanda penuaan seperti dagu berlapis dan kulit kendur.
2/ Tampil lebih muda dengan wajah lebih anjal, runcing dan tirus
3/ Diformulasi dengan Teknologi Golden C-Lift , kombinasi Vitamin C & Nano Emas 24K yang lebih berkesan dari Vitamin C biasa.
4/ Formulasi tidak melekit/berminyak yang mudah meresap dan selesa pada kulit.
5/ Diperkaya dengan Duo Age-Correcting Actives, gabungan Golden C & Ceramide untuk memberi °7 Dimensi Pembaharuan Keremajaan Kulit seperti;
šŸŽMenegangkan kulit
šŸŽMeningkatkan keanjalan
šŸŽMengurangkan garis halus & kedutan
šŸŽMeningkatkan kelembapan kulit
šŸŽMelindungi kulit dari pengoksidaan
šŸŽMeningkatkan kehalusan kulit
šŸŽMemperbaiki kulit rosak
*Berdasarkan ujian saintifik & klinikal.

Siapa yang patut cuba rangkaian produk Safi Youth Gold ni?
Rangkaian produk Safi Youth Gold ni sesuai digunakan untuk wanita-wanita urban yang sangat mementingkan penampilan, wanita bekerjaya dan surirumah dan mereka-mereka yang telah mula mengalami tanda-tanda penuaan.

Harganya pun sangat berpatutan, hanya RM59.00 dan boleh didapati di semua
cawangan farmasi Watsons, Guardian, Aeon Wellness dan Caring serta laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee & Lazada.
Lifting Golden C Duo Serum - https://bit.ly/3izM0fm
Lifting 24K Serum Cleanser - https://bit.ly/3FpssEj

Jom cuba sekarang šŸ˜˜