Latest

14 April 2014

Segmen Blogwalking By DayangDeno

Jom meriahkan segmen ni. Syaratnya senang je.
Maklumat lanjut, sila klik banner tu ye.
Mane tau kalau-kalau bertuah boleh dapat limited edition doodle art button badge.
Tarikh expired : 1 Mei 2014, jam 11.59 malam.

Terima kasih sudi singgah :)
Wassalam.

37 comments:

Normi Nieza said...

gud luck..:)

msredcheesecake said...

best kan hadiah nye...good luck n have fun...

dalila said...

dr segmen yg sama ;)

http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html

Syuhada Baharudin said...

salam mesra,

datang singgah dari segmen yang sama.
semoga berjaya.

http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

Maria Firdz said...

Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

All the best... :-)

nor ainza said...

Singgah dari segmen yang sama. Salam ukhwah ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Jemput join ga saya ya http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

nor ainza said...

Singgah dari segmen yang sama. Salam ukhwah ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Jemput join ga saya ya http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

Azney Shamsuddin said...

salam

singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

sarah hairudin said...

Dari segmen yang sama :D

http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-by-dayangdeno.html

Sally Yatiey said...

Singgah ;D

http://sallyyatiey.blogspot.com/

Delimasari said...

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Singgah dari Segmen Blogwalking By DayangDeno.
Good luck (^^,)

*Jemput join GA saya juga yer Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

Aqilah Azmi said...



Hi hi hi hi Qila singgah dari Segmen Kak Deno heee~

Meh jemput singgah blog Qila pulak hehehehe :D

Wanie Zunidan said...

Salam Ukhwah Fillah .

Wani datang dari segmen yang sama .
Jom datang blog Wani (:

Nurul Syahirah said...

singgah & follow dari segmen yang sama..
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

SAMIQA ♥ said...

Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
Singgah dari segmen yg sama >_<
http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

Azhafizah Md Nor said...

Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

Nur Hayati said...

Assalamualaikum. Saya dari segmen yg sama. Mari balas balik kunjungan saya :D http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Nur Hayati said...

Assalamualaikum. Saya dari segmen yg sama. Mari balas balik kunjungan saya :D http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Abe Kie said...

Assalamualaikum, Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg menarik ini. Jemputlah ke blog Abe Kie pula. TQ.
http://jukdin.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Nadirah Mohamad said...

Salam Perkenalan!

Jemput singgah..

http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

Aadhirah Farhana said...

Assalam .. datang dari segmen yang sama :)
http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

Aadhirah Farhana said...

Assalam, datang dari segmen yang sama :)
http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

Pha Is said...

singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

Nur Hayati said...

Assalamualaikum... Hai saya dari segmen yang sama. Jom singgah dan follow balik :)

http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Nasuha Puteri Nass said...

Salam. Saya datang blogwalking dari segmen yang sama juga... =) Jemput singgah ke blog Bicara Nasuha dan sertai GA menarik oleh EmasPutih, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

Hazinra Namir said...

Akak pun join juga ;) gud luck!

Yun Sing said...

Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

husna zahidi said...

Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
http://husnazahidi.blogspot.com/

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

Intan Saffyna said...

hi, salam kenal..
saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

Mohamad Khairil said...

datang sini dari segmen deno :D done follow

http://diarijejakahangat.com

Apabila Hati Terbuka said...

Assalamualaikum .
Datang singgah
http://www.milikallahsepenuhnya.blogspot.com

Amanina Mads said...

http://realiticikpin.blogspot.com/2014/05/kebahagiaan-dan-ketenangan.html?showComment=1399738940548#c7448083001059339121

Amanina Mads said...

salam.. jalan2 singgah sini dr segmen yg sama ^^

Hafiz Hafizol said...

Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

Papaglamz said...

Hai.. Papaglamz dari
http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-temui-papaglamz-di.html?m=1
singgah dan follow blog yg best ni. Jom terjah n follow papaglamz.