Latest

2 January 2020

Selamat Tahun Baru 2020


Hai semua,

Dah masuk hari kedua baru nak wish tahun baru ye. Semalam tak sempat nak draf blog. Kerja banyak yang menunggu ditambah pula dengan ragam si Firash yang nak naik sekolah semula. Ragam dia memang memerlukan tahap kesabaran yang tinggi. Dah lama sangat cuti kan. Seronok bangun tidur boleh terus tengok tv. Tu yang buat perangai masa nak pergi sekolah.

Apa-apa pun Juju doakan semoga tahun 2020 ini memberikan kehidupan dan kebahagiaan yang lebih baik kepada kita semua. Juju harap ada khabar gembira yang boleh Juju share dengan korang tahun ini. InsyaAllah aaminnnn....

“One of the best pieces of advice I ever got was from a horse master. He told me to go slow to go fast. I think that applies to everything in life. We live as though there aren't enough hours in the day but if we do each thing calmly and carefully we will get it done quicker and with much less stress.”
Viggo Mortensen

7 comments:

  1. Nasihat tu makan dalam sungguh. Happy new year Kak Juju. ^^

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah untuk tahun 2019. Semoga tahun 2020 akan memberikan kita hasil yg sentiasa dirahmati oleh Allah Taala. Aamiin

    ReplyDelete
  3. Selamat tahun baru 2020 juju

    ReplyDelete

“More smiling, less worrying. More compassion, less judgment. More blessed, less stressed. More love, less hate.”
― Roy T. Bennett, The Light in the Heart