Giveaway by ejulz & mamapipie         Giveaway by ejulz & mamapipie - Kasih Juju             Giveaway by ejulz & mamapipie

Giveaway by ejulz & mamapipie

Hai korang,
Jom support giveaway rakan blogger kita ni. Rasanya lama sangat tak join segmen. Juju pun dah lama tak buat giveaway. Dulu rajin. Sekarang ni ke laut dalam perginya. Haha, jadi jomlah kita ramai-ramai join segmen ni ya. Mana tau rezeki terpijak dapat RM20.00. Boleh buat topup. 

Syarat2 Penyertaan Giveaway by ejulz & mamapipie
1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja;
2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway by ejulz & mamapipie". Letak banner di atas dan backlink ke post ini;
3. Follow blog ejulz dan mamapipie;
4. Follow IG ejulz dan mamapipie;
5. Pemilihan pemenang dengan menggunakan random.org dan hadiah RM20 untuk seorang pemenang.

Tarikh Tamat : 15 JULAI 2020

Catat Ulasan

11 Ulasan

  1. from the same GA, good luck !

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2020/07/giveaway-by-ejulz-mamapie.html

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, yang singgah daripada giveaway yang sama.. Best of luck to you...

    https://www.shikinrazali.com/2020/07/giveaway-by-ejulz-mamapipie.html

    BalasPadam
  3. dsys https://belogsjm.blogspot.com/2020/07/giveaway-by-ejulz-mamapipie_7.html

    BalasPadam
  4. Terima kasih sudi join. Jangan lupa tengok no penyertaan kat sini https://ejulz.blogspot.com/2020/07/giveaway-by-ejulz-mamapie.html. Insyaallah keputusan pemenang akan keluar secepat mungkin selepas tarikh tamat :)

    BalasPadam
  5. Salam singgah!!! Saya datang dari segmen yang sama.. Good luck awak!!!

    BalasPadam
  6. Salam Juju.. Singgah dr segmen yang sama https://www.fizaizawa.com/2020/07/giveaway-by-ejulz-mamapie.html

    BalasPadam
  7. singgah dari segmen yang sama, goodluck !

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/07/giveaway-by-ejulz-mamapipie.html

    BalasPadam
  8. semoga ada rezeki kita..=D
    datang dari ga yg sama..

    https://meinnameisthazrina.blogspot.com/2020/07/giveaway-by-ejulz-mamapipie.html

    BalasPadam

“More smiling, less worrying. More compassion, less judgement. More blessed, less stressed. More love, less hate.”
― Roy T. Bennett, The Light in the Heart