SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM


Hai korang,

Jom support segmen dari blogger baru ni. Dia buat segmen dan dalam masa yang sama dia buat giveaway juga. Menarik tau hadiah yang ditawarkan. Planner 2021. Tapi kalau korang nak lagi best boleh buat entri yang kreatif dan positif. Mana tau boleh menang wang tunai. Fuh, berganda hadiah yang akan korang dapat nanti.

And as for me, Juju nak blog Juju termasuk dalam bloglist Eza sebab nanti mudah Eza nak jalan-jalan ke blog Juju. Haha, jangan lupa singgah blog kakak nanti okeh.

Nah kakak bagi positive quote dekat Eza
Winning doesn’t always mean being first. Winning means you’re doing better than you’ve
done before.” Bonnie Blair - Speed Skater

Kasih Juju

Lifestyle blogger who shares about food review, travel experience, Islamic content, lyrics and anything related to lifestyle.

14 Comments

“More smiling, less worrying. More compassion, less judgement. More blessed, less stressed. More love, less hate.”
― Roy T. Bennett, The Light in the Heart

  1. Terima kasih sudi join segmen Eza ya. Salam kenalan dari Eza Boom Boom. Happy blogging dan ceria selalu :)

    ReplyDelete
  2. gudluck ye., semoga berjaya., ;p

    ReplyDelete
  3. Good luck juju... salam perkanalan dari saya☺️.. dah follow #1754

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen..saya pon join..https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2020/12/segmen-pencarian-bloglist-letopss-by.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen. naim datang dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/12/segmen-pencarian-bloglist-letopss-by.html

    ReplyDelete
  6. Dtg dari segmen yg sme..good luck..
    salam perkenalan..

    http://leylanurjatiey.blogspot.com/2020/12/segmen-pencarian-bloglist-letopss-by.html

    ReplyDelete
  7. salam , singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  8. Balas kunjungan dan follow sini...
    All the best...

    ReplyDelete
  9. balas kunjungan dari blog luqmanzakaria :)

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

Comments